over ons

In het kleine Gelderse dorpje Poederoijen, gelegen in de Bommelerwaard, centraal in de driehoek gevormd door Zaltbommel, Gorinchem en Heusden ligt de galerie “De Gevleugelde Ezel” in een gerestaureerde Gelderse boerderij aan de Maasdijk, nummer 74.

Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseerden er ruim 25 jaar lang regelmatig  kamermuziekconcerten in de intieme sfeer die kamermuziek nodig heeft. Sinds het overlijden van Dick gaat Mascha alleen door. Dankzij de professionele musici en de prachtige Steinway vleugel is de muziek altijd van hoge kwaliteit en de schilderijen die in de galerie te zien zijn geven een extra dimensie. Niet alleen voor kenners van klassieke muziek, maar ook voor mensen die niet zo vaak naar dat soort concerten gaan een ideale omgeving om goede muziek van dichtbij te horen en te zien spelen.

Na afloop is er gelegenheid met elkaar en met de musici na te praten onder het genot van wijn of sap en een licht souper.
Ook kan men boven een kijkje nemen in het atelier van Dick Haakman.

ROUTE A2  (Utrecht-den Bosch) :

afslag Zaltbommel, N322 volgenĀ  richting Brakel. Na ongeveer 15 kilometer bij rotonde links richting Poederoijen. Aan het eind rechts de Maasdijk op waar u na 700 meter de Gevleugelde Ezel aantreft..

ROUTE  A27 (Gorinchem-Breda) 

afslag Nieuwendijk, linksaf (vanuit Breda rechtsaf) N322. Na ongeveer 12 kilometer komt u over een sluis , kort daarna gaat u rechtsaf over een wit bruggetje, en meteen weer rechts de Maasdijk op die u in al zijn kronkels volgt totdat U, kort na het bord Poederoijen, links de Gevleugelde Ezel ziet.